Hvem er vi

Malerarbejde i høj kvalitet

AH Malerfirma

Hvad enten køkkenet trænger til en opdatering, børneværelset skal tapetseres, eller facaden skal males, så er AH Malerfirma altid klar til at rykke ud! Kort fortalt klarer vi nemlig alle typer af malerarbejde, og som medlem af Danske Malermestre får I garanti for kvalitet ved at vælge os.

Vi har eksempelvis stor erfaring med:
– Afrensning af tapet
– Opsætning af tapet
– Opsætning af filt
– Fuldspartling af vægge og loft
– Sprøjtemaling

Kører egen stil og egen bil
Lige siden jeg blev uddannet bygningsmaler i 2010, har det for mig handlet om at skabe en god oplevelse hos mine kunder. Navnet er Amer Hundawi, og da jeg blev min egen mester, blev ønsket om altid at levere den optimale kundeoplevelse kun forstærket.

Professionel vejledning og ærlige råd
Hele oplevelsen tæller, og en god oplevelse starter med en god relation. Den gode relation starter igen med god kommunikation, og netop derfor starter vi altid med grundig vejledning og en ærlig snak om jeres ønsker i forhold til opgaven. Vores erfaring giver en solid vægt bag de professionelle råd, men det er selvfølgelig altid jer, der tager den endelige beslutning.

Vi dækker hele Aarhusområdet og de omkringliggende byer, så tøv ikke med at ringe næste gang, I står overfor en maleropgave i hjemmet eller boligforeningen. Så kommer vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.